SEO Content Management Systeem

Het LightBolt CMS is niet nieuw. Al sinds 2005 voorziet het verschillende partijen van bliksemsnelle websites. Echter altijd onder de vlag van de makers en daarmee voor directe opdrachtgevers van Blue2Blond.

Met LightBolt wordt niet enkel nieuw leven geblazen in de snelheid, maar ook performance en SEO. Wordpress goed voor SEO? LightBolt overtreft systemen als Wordpress op alle technische vlakken ruimschoots.

Om een breder groep te bedienen en de SEO technische zaken waarop invloed uitgeoefend kan worden meer ruchtbaarheid mee te geven, wordt dit CMS verder ontwikkeld onder de noemer LightBolt CMS.

Waar de naam vandaan komt? Tuurlijk, de vergelijking met bliksem is snel gemaakt, maar we weten dat dit correct geschreven, "Lightning Bolt" zou moeten zijn. In ons geval is het echter een samenvoeging van Light en Bolt, zo snel als licht (100% Google PageSpeed score), licht als een veer, (SEO) sterk maar verstelbaar als een moer en bout. Zeiden we al snel? Dusdanig, dat het ruim 999 keer sneller is dan Wordpress. De Usain Bolt onder de CMS'en.

Genoeg vergelijkingen en metaforen. Belangrijker is dat we dit waar maken.

Features verkennenVergelijker