Voor wie?

SEO of marketing bureau, opdrachtgever of juist participeren?

Voorheen enkel ingezet voor directe Blue 2 Blond opdrachtgevers, is het CMS doorontwikkeld tot een 80 keer sneller alternatief op systemen als Wordpress. Waar je bij Wordpress verzwarende plugins nodig hebt om in de buurt te komen van een 100% PageSpeed score, is dit binnen het LightBolt CMS juist het startpunt, en wordt vanaf daar verder geoptimaliseerd (denk aan Text to Code ratio, correcte resource hints).

Onder de noemer LightBolt CMS, stellen we het CMS dus niet enkel beschikbaar voor het eigen netwerk, maar ook voor directe eindklanten of juist SEO bureau's waar de technische kant van SEO een rol van betekenis speelt. Immers is dat het startpunt van verdere zoekmachine optimalisatie.

Design of marketing bureau's

Als web architecten laten wij ons graag inzetten voor de technische kant van een web traject, en blijven we graag aanspreekpunt.

Het LightBolt CMS voorziet reeds in optimale SEO, onze kennis van bijvoorbeeld hardware acceleration en critical render path kan daar een schep bovenop doen wanneer een ontwerp wordt omgezet naar templates.

Samenwerken

Participeren via ambassadeursschap

Bekend met de kanttekeningen en technische tekortkomingen van Wordpress en dus op zoek naar een alternatief? Zelf een team van programmeurs dat voorziet in maatwerk naar eigen klanten?

Terwijl performance aspecten in de basis zijn verzorgd, is verdere maatwerk binnen het LightBolt CMS is mogelijk. Interesse gewekt? Laat het ons weten.

Participeren